Home > Products > BOOK > Bisnes > SIFUFBADS COPY WRITING (ED KEMASKINI)
SIFUFBADS COPY WRITING (ED KEMASKINI)
enlarge

SIFUFBADS COPY WRITING (ED KEMASKINI)


Rating: 0 out of 100 - based on 0 review(s) | Write Review | Add to Compare
RM55.00  
Item details
SKU: 9789671615300

Stock: Out of stock

Brand: SIFUFBADS
Penerbit: SIFUFBADS
Penulis: JAMAL SIFUFBADS
Product Code: 9789671615300
  Share This   Add To Facebook   Add To MySpace   

TERBITAN: SIFUFBADS

PENULIS: JAMAL SIFUFBADS

" Dulu, saya ingat, copywriting tu mudah sangat bagi saya. Sebab memang sejak azali skill menulis tu ada

dalam diri saya. I was a champion in writing since school days. After i went through Buku Copywriting by

Sifu Jamal ni, saya rasa macam ada skill semata-mata tak memadai. Buku ni banyak guide saya secara

sistematik dari segi elemen psychological trigger yang banyak bermain dengan emosi audience, teknik-teknik

buying trigger yang sangat power, formula secret untuk kaji audience dan product saya sendiri. The power of

copywriting yang kita sendiri pun tak terfikir kita mampu hasilkan!" - HAZIRA, FOUNDER JAMU TUN TEJA

" 70 % iklan di Facebook tak menggunakan struktur yang betul dalam membuat copywriting. Jadi

penekanan struktur sangat penting dalam membina copywriting. Alhamdulilah bukan setakat saya sahaja

boleh pandai buat copywriting, bahkan team kami pun boleh buat copywriting memukau hanya dengan

khatam buku ini. - AZZALINA, FOUNDER HIJABMANIS BOUTIQUE

" First time, saya baca buku yang tertulis super lengkap macam ni. Setiap kali nak buat iklan je. Saya review

& praktis buku tu. Habis semua buku Sifufbads saya beli. Memang sangat power. Dengan buku copywriting

Sifufbads pun boleh buat sales jualan saya meningkat 100 %. Kini, tak susah lagi. Ada buku tu, semua jenis

copywriting pun saya boleh buat. Terima kasih, Sifufbads kerana keluarkan pelbagai buku yang menarik.

Senang kerja saya." - HAJAR, FOUNDER JAJJA CHINTA

Delivery Info

Cash on delivery not available

Payment Methods