Home > Products > BOOK > Novel > SAYANG TAK DIKENANG [novel]
SAYANG TAK DIKENANG [novel]
enlarge

SAYANG TAK DIKENANG [novel]


Rating: 0 out of 100 - based on 0 review(s) | Write Review | Add to Compare
RM27.00  
Item details
SKU: 9789670567389

Stock: Stock available

Brand: PENULISAN2U
Penerbit: PENULISAN2U
Penulis: WAZRUL SHAH
Product Code: 9789670567389
  Share This   Add To Facebook   Add To MySpace   

Terbitan: PENULISAN2U

Penulis: WAZRUL SHAH

Pertemuan yang tidak disengajakan sewaktu pesta buku di PWTC telah menemukan AYU IZZHANI dan RAQIB. Tidak semena-mena Ayu menjadi tunang sementara Raqib ketika lelaki itu diserang oleh CAMELIA.

“Listen, I'm so sorry sebab babitkan awak dalam hal ni. Tapi saya dah tak ada idea lagi... Saya dah tak ada idea nak elakkan diri saya daripada bertunang dengan dia...” – Raqib.

“Sepatutnya awak tak boleh babitkan saya macam tu aje. Macam mana kalau lepas ni dia serang saya?” – Ayu Izzhani.

“Saya kan ada... Awak jangan risau...” – Raqib.

Namun pada saat Ayu berjumpa dengan tunangannya itu, sahabat sejatinya, HATTIN juga bertemu dengan pilihan hati, TAFZANI setelah hampir beberapa tahun hati Hattin tidak dihuni gara-gara peristiwa hitam yang membuatkan hatinya bernanah.

“I nak tanya you satu soalan boleh tak?” – Tafzani.

“Soalan apa? Kalau tak penting, tak perlulah tanya.” – Hattin.

“You dah berpunya ke?” – Tafzani.

“Kenapa you nak tahu sangat?” – Hattin.

“Saja-saja... manalah tahu kalau-kalau I boleh masuk line ke?”

Dan musim bunga mula mekar dalam hati Hattin. Namun langit tidak selalunya cerah. Ada sesuatu yang berlaku sehingga membuatkan episod kebahagiaan dua sahabat ini berubah kepada suatu peristiwa yang penuh duka dan tragis!

Pada masa yang sama, ERICK yang selama ini menyukai Ayu Izzhani datang menagih janji dan

Raqib yang disayangi Ayu Izzhani mula membuat onar. Sementelah pula Tafzani seakan-akan mempunyai agenda yang tersembunyi sehingga menyebabkan renggangnya hubungan persahabatan di antara Ayu Izzhani dan Hattin. Bertahankah hubungan persahabatan itu? Dan apakah sebenarnya yang disembunyikan oleh Tafzani?

Delivery Info

Cash on delivery not available

Payment Methods