• FREE POSTAGE For Order Over RM50 I Free BOOKMARK for orders over RM30 Shop Now!
icon-search
icon-search
  • pa ratu sejuk beku
  • pa ratu sejuk beku cb
  • photo_2022-12-04_15-31-27
  • photo_2022-12-04_15-31-26
DISCOUNT 15%

[KARYA SENI] PA AKU RATU SEJUK BEKU - AZIMAH LILY

RM 25.50
- +
code
icon-bag Add to Cart Whatsapp order
Home

Terbitan: Karya Seni

Penulis: Azimah Lily


Kerana impiannya sendiri, Aziz sanggup memungkiri perjanjian antara ibunya, Datin Ida. Bertahun-tahun Aziz pulang ke Malaysia tanpa pengetahuan sesiapa. Niatnya kali ini melancong di segenap pelosok tanah air. Di Pulau Aman, diculik oleh kumpulan yang tak dikenali.

"Berhutang? Hutang apa? Seingat saya, saya tak pernah berhutang dengan sesiapa pun."- AZIZ

Kemunculan Datin Ida mengejutkan Aziz. Datin Ida datang menuntut janji. Suka atau tidak, Aziz akan bekerja di AB Group selepas Datin Ida memenuhi janji pada Aziz.

Tanpa rela hati, Aziz terpaksa bekerja di syarikat keluarganya. Kehadiran Aziz tidak disenangi oleh beberapa orang ahli lembaga pengarah termasuk sepupu ayahnya, Datin Annisa. Bagi memastikan Aziz serius menjalankan tanggunjawab, Datin Ida mengarahkan Diana menjadi PA Aziz buat sementara waktu. 

"Aziz tak suka dia, mummy! Muka dia pun Aziz meluat nak tengok, inikan pula nak hadap hari-hari! lagi stres, tahu tak!"- AZIZ

Perangai Diana yang dingin, panas lbaran dan suka menyendiri sering kali menguji kesabaran  Aziz.

"Kalau bos dapat markah 80 ke atas. I bagi kamera bos balik".- DIANA

"Bijak betul awak ni, kan! Masa saya tengah tension ni la awak nak buat test, memang bijak cari peluang!"- AZIZ

Dalam masa yang sama, Aziz tetap mahu busybody akan hal Diana. Kata-kata berapi Diana kepada Aizat menunjukan yang Diana mungkin pernah kecewa gara-gara putus cinta. Si ratu sejuk beku itu pernah kecewa? 

"You tak kenal siapa Diana! Dia tu perempuan jahat. Dia homewrecker!'

Benarkah bagai dikata?


Your cart is currently empty.
Continue shopping